Вярвам, че ще има Видовден, добавя Любка ИванчеваНякъде към 7:05 -

...
Вярвам, че ще има Видовден, добавя Любка ИванчеваНякъде към 7:05 -
Коментари Харесай

Майката на Десислава Иванчева: Ще гледам детето й

" Вярвам, че ще има Видовден ", добавя Любка Иванчева

" Някъде към 7:05 - 7:10 ч. кучето стартира да лае. Погледнах през шпионката и видях хора пред вратата, облечени в черно. Отворих я и видях, че са служители на реда. Попитах ги какво става, те не ми дадоха отговор, влязох вътре, те схванаха, че съм майката и ми споделиха, че са пристигнали да приберат Десислава. Шокирах се. Никой нищо не ти споделя, видях Десислава за половин час да си приготви багаж за шест години. "

Това описа пред майката на ДесиславаИванчева Любка Иванчева, предава  В четвъртък стана ясно, че някогашният кмет на столичния регион „ Младост “ влиза в Сливенския затвор. Върховният касационен съд (ВКС) ѝ даде 6-годишна ефикасна присъда по делото за приемане на рушвет, която е дефинитивно.

Майка ѝ добави, че ще гледа внука си и че доста хора и оказват помощ и добави: " Вярвам, че ще има Видовден ".

„ Непрекъснато идват хора да ни оказват помощ, имам помощ от доста хора. Трябва да се грижа за детето и ще го направя “, добави Любка Иванчева.

" Взела е SIM карта от някой различен пандизчия и се чухме. Казва, че са с Биляна в една стая. Повече нищо не изясни. Само сподели, че след десетина дни или две седмици няма да са дружно, тъй като тя била наказана за непоколебим (режим), а Биляна за естествен и тогава ще ги разделят. Не знам толкоз рискова ли е, че да отиде да лежи с убийците? "

Албена Белянова съобщи, че това е чудовищна неправда.

„ Две почтени дами са в пандиза. Имаме една модерна инквизиция на Борисов. Целта е да се сплашат безусловно всички, които се борят с корупцията. Ще образуваме интернационален екип от правозащитници, дружно със студенти по право от Софийски университет, които ще подготвим отбраната “, добави тя.

„ Искаме ново следствие, с цел да изплуват всички неистини по това дело “, съобщи Татяна Христова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР